Με δράσεις και εορταστικές εκδηλώσεις για τους κινέζους ταξιδιώτες
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υποδέχεται τους κινέζους ταξιδιώτες με σειρά από δράσεις και εορταστικές εκδηλώσεις στους χώρους του, καθώς, σε όλο τον κόσμο γιορτάζεται η κινεζική πρωτοχρονιά από τις 5 έως τις 20 Φεβρουαρίου.

Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του νέου έτους, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η Air China προσέφεραν σε εκδήλωση στο αεροδρόμιο μια γνωριμία με τον πολιτισμό, τη μουσική, τον χορό και τις γεύσεις της Κίνας, ενώ μοίρασαν και δώρα. Παράλληλα, οι επιβάτες της πτήσης είχαν την ευκαιρία να «βαφτίσουν» την κινεζική Μασκότ του αεροδρομίου της Αθήνας.

Εκ μέρους της Air China, o General Manager, Athens Office, Fan Heyun δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που διαπιστώνουμε ότι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καταβάλλει διαρκώς μεγάλη προσπάθεια για να γίνεται το αεροδρόμιο της Αθήνας ολοένα και περισσότερο φιλικό για τους κινέζους. Πιστεύω ότι όλοι οι κινέζοι επισκέπτες θα αγαπήσουν αυτή την όμορφη έκπληξη και θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους, με το εορταστικό πνεύμα της κινεζικής πρωτοχρονιάς».

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, ανέφερε: «Θέλουμε κάθε στιγμή στο αεροδρόμιό μας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια όμορφη και αξέχαστη εμπειρία!».