Ο Nicolas Darveau-Garneau, Chief Evangelist της Google, θα συμμετάσχει την 1η Ιουλίου στο Google Marketing Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά παρουσία εκατοντάδων στελεχών από την Ελλάδα, την Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη. Ως επικεφαλής μιας ομάδας που περιλαμβάνει 61 Evangelists, ο N. Darveau-Garneau συνεργάζεται με τους σημαντικότερους διαφημιζόμενους παγκοσμίως με στόχο να ενισχύσει το ROI των δράσεών τους.

Και αυτό ακριβώς θα κάνει και την 1η Ιουλίου. Μέσα σε 40’, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του με τίτλο «Driving profitable growth with Google advertising», ο Chief Evangelist της Google θα αποκαλύψει την στρατηγική που θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν σημαντικά την κερδοφορία των marketing ενεργειών του στις πλατφόρμες της Google. Αμέσως μετά δε, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Συνολικά, στο φετινό Google Marketing Conference θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 10 καταξιωμένοι διεθνείς εισηγητές από την Ευρώπη και την Αμερική, οι οποίοι θα μοιραστούν εργαλεία, στρατηγικές, βέλτιστες πρακτικές και τάσεις γύρω από τις θεματικές των Data, Tech, YouTube & Creative. Περισσότερες πληροφορίες στο www.googlemarketingconference.gr.