Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την Τετάρτη 25 Μαΐου, το ψηφιακό συνέδριο «Business Finance in Action!» παρουσίασε case studies περισσοτέρων από 30 CFOs που εκπροσωπούσαν επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οικονομικοί διευθυντές και τα στελέχη οικονομικών τμημάτων και λογιστηρίων επιχειρήσεων που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συνέδριο, έγιναν αποδέκτες χρηστικής γνώσης που αφορούσε σε λεπτομέρειες για το έργο συναδέλφων τους από άλλες επιχειρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που εκτείνονταν από τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την Αποδοτικότητα, μέχρι τη Στρατηγική και την Ανάπτυξη.

Μέσα από τις παρουσιάσεις των case studies, αναδείχθηκε ο νέος ρόλος της Οικονομικής Διεύθυνσης και δη σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον με αυξανόμενη πολυπλοκότητα και διάδραση, ενώ υπογραμμίστηκε πως ο σύγχρονος Chief Financial Officer (CFO) βρίσκεται στο επίκεντρο της διαδικασίας λήψης κεντρικών αποφάσεων, συμβάλλοντας στην επεξεργασία, τη διαμόρφωση και εν τέλει την υλοποίηση μιας συνεκτικής επιχειρηματικής στρατηγικής με σκοπό την ασφαλή εισαγωγή της στην επόμενη ημέρα του επιχειρείν. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΣΜΑ. Αναλυτικό ρεπορτάζ από το συνέδριο θα δημοσιευθεί στο περιοδικό FinancePro.