Πρόκειται για τον Νο1 της περίφημης λίστας «Mobile Top 50» του The Drum
Ο Ben Philips, Global Head of Mobile της MediaCom, θα δώσει το «παρών» στο συνέδριο Mobile Engagement Forum’17, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στο Maroussi Plaza.

Πρόκειται για τον Νο1 της περίφημης λίστας «Mobile Top 50» του The Drum, η οποία αναδεικνύει τα στελέχη με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Mobile Marketing, και έρχεται για να μοιραστεί με το ελληνικό κοινό τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο Mobile Marketing κατά το 2018. Ο ίδιος συμμετείχε το 2016 ως Κριτής στα Mobile Lions του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών και, όπως αρέσκεται να λέει, «στον χώρο του Mobile, yesterday’s impossible is today’s possible».

Μαζί του θα βρεθούν στην σκηνή του Mobile Engagement Forum’17 οι Colin Jacobs (Managing Director, Immediate Future), Matt Jones (Head of Mobile Strategy, Manning Gottlieb OMD), καθώς και οι πολύ αγαπημένοι στο ελληνικό κοινό Enon Landenberg (Founder, Doer & Dreamer, sFBI) και Mick Rigby (CEO, Yodel Mobile). Επίσης, στο πλαίσιο του The Big Mobile Apps Showcase, περισσότερα από 15 στελέχη της ελληνικής αγοράς θα παρουσιάσουν τo δικό τους mobile app, εστιάζοντας στην επικοινωνία και αναλύοντας πώς επιδιώκουν να κρατήσουν ζεστό το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των χρηστών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mobile Engagement Forum’17 διατίθενται στο www.mobileforum.gr.