Με το μότο «Είμαστε ένα»

Την Τρίτη 10/09, ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τους εκπροσώπους του Τύπου, της διαφημιστικής αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου, στην παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος για τη σεζόν 2019 – 2020.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Θοδωρής Μ. Κυριακού, Πρόεδρος του ομίλου, όλα τα στελέχη του σταθμού και του ομίλου, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, δημιουργοί, ηθοποιοί και συντελεστές των παραγωγών. Πολλά από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στις εκπομπές και τις σειρές του καναλιού ανέλαβαν να κάνουν πράξη, με έναν πρωτότυπο τρόπο, το moto «Είμαστε ένα».

Ενδεικτικά, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέλαβαν ρόλο παρκαδόρου, ενώ στο μπαρ παραγγελίες έπαιρναν οι Νίκος Χατζηνικολάου, Φαίη Σκορδά, Γιάννης Στάνκογλου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Λίτσα Πατέρα και Τάσος Αρνιακός. Η παρουσίαση του προγράμματος ξεκίνησε με τις ομιλίες της Στέλλας Λίτου, Γενικής Διευθύντριας του ΑΝΤ1 TV, του Τζώρτζη Ποφάντη, Chief Content Officer ANT1 TV και του Τάσου Μιχαλάκη, Chief Revenue Officer Antenna Group.