Αποχωρεί ο Ηλίας Παντελόπουλος, νέο τμήμα SEO δημιουργεί η εταιρεία

Ο Α. Βούρος διαθέτει 15ετή εμπειρία σε on και off line και σε new business development, strategic planning, account management και client service. Στο παρελθόν έχει εργαστεί για τις εταιρείες Powernet του ομίλου ΙΜΑΚΟ, NetMed και Steficon. Επίσης, η Bakers Digital δημιουργεί νέο τμήμα SEO και Online Reputation Management, επικεφαλής του οποίου αναλαμβάνει ο Χρήστος Πασσάς, με 12ετή εμπειρία στο χώρο.

Τέλος, στην εταιρεία έχει ενταχθεί και ο Γιώργος Γεωργατζής, ως Digital Communications Manager, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας και στη δημοσιογραφία. Με την αφορμή της αποχώρησής του, ο Ηλίας Παντελόπουλος δήλωσε: «έπειτα από 3 δημιουργικά χρόνια στην Bakers κι αφού η εταιρεία έχει εδραιωθεί στο χώρο της ψηφιακής εταιρικής επικοινωνίας, πήρα την απόφαση να αναζητήσω νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

Θεωρώ πάντα την Bakers σταθμό στην καριέρα μου, καθώς η ταυτότητα και η δομή της ήταν αποτέλεσμα δημιουργικής ελευθερίας. Ευχαριστώ τους μετόχους γι’ αυτή την ελευθερία κι εύχομαι καλή επιτυχία στον Ανδρέα. Αποχωρώ με σημαντικά εφόδια για το επαγγελματικό μου μέλλον».