Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του IAB Hellas συγκροτήθηκε σε σώμα μετά την πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21 Ιουλίου, στην οποία παραβρέθηκαν όλα τα εκλεγμένα μέλη που αναδείχθηκαν στις αρχαιρεσίες της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του IAB Hellas διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Ανδρέας Στάιος (UM), Αντιπρόεδρος: Σπύρος Παπαγεωργίου (Adweb), Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Α. Μαύρος (MRB Hellas), Ταμίας: Μιχάλης Σαραντινός (Steficon), Ειδικός Γραμματέας: Τίνα Φερεντίνου (DPG), Υπεύθυνος Προσέλκυσης Νέων Μελών: Κώστας Δανιάς (Spot Thompson), Μέλη: Δημήτρης Ηλιόπουλος (Δέσμη Εκδοτική), Στάθης Βωβός (Elpedison) και Νίκος Λαβίδας (Upfield).

Η θητεία της Διοικούσας Επιτροπής είναι διετής. Ο Ανδρέας Στάιος δήλωσε: «Σκοπός μας, είναι και θα είναι, τα έργα μας να μιλούν για εμάς. Ο ΙΑΒ Hellas έχοντας σταθερό προσανατολισμό στην ανάπτυξη της online διαφήμισης ξεκινά άμεσα σημαντικές δράσεις με κυριότερη όλων την μέτρηση επισκεψιμότητας των Μέσων σε συνεργασία με την ΕΝΕΔ. Είναι σημαντικό να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις αποτελεσματικά και άμεσα».