Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Στράγγας, Άκης Πετρετζίκης και Δημήτρης Χρονόπουλος
Ο Alpha παρουσιάζει την ομάδα του «Bake Off Greece», η οποία αποτελείται από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, τον Νικόλα Στράγγα, τον Άκη Πετρετζίκη και τον Δημήτρη Χρονόπουλο.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας, ενώ οι τρεις άντρες που την πλαισιώνουν θα σταθούν απέναντι στους συμμετέχοντες και τις συνταγές τους ως κριτές. Ο Νικόλας Στράγγας είναι βραβευμένος chef, με πολυετή εμπειρία σε κουζίνες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων εστιατόρια με αστέρι Michelin. Εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί «μπουτίκ επιδορπίου» στη Δανία ενώ έχει συμμετάσχει ως κριτής στο τηλεοπτικό «Creme de la Creme», το δανέζικο Bake Off για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας δημοφιλής chef, έχει παρουσιάσει τηλεοπτικές γαστρονομικές εκπομπές, έχει κυκλοφορήσει περιοδικά και βιβλία, ενώ έχει δημιουργήσει και το δικό του εργαστήρι. Ο Δημήτρης Χρονόπουλος είναι βραβευμένος pastry chef και pastry chef consultant, με εμπειρία σε κουζίνες με αστέρι Michelin. Εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής σοκολάτας, ενώ πραγματοποιεί επαγγελματικά σεμινάρια και workshops ζαχαροπλαστικής. Το «Bake Off Greece» θα προβάλλεται από το φθινόπωρο στον Alpha.