Για τη σεζόν 2019-2020

Από σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ο Alpha 989 επιστρέφει με νέο, πιο πλούσιο, πρόγραμμα, με στόχο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

Καθημερινά, οι έμπειροι δημοσιογράφοι και παραγωγοί του Alpha 989 παίρνουν θέση πίσω από τα μικρόφωνα και καταγράφουν τα γεγονότα, σε πολιτική, οικονομία, κοινωνία, πολιτισμό, μουσική, αθλητισμό. Η πρωινή ζώνη ανανεώνεται πλήρως, με τις εκπομπές «Make My Day» με τον Γιώργο Κολοβάτσιο, «Ραντάρ» με Τάκη Χατζή & Δήμο Βερύκιο, «Κατά Ριπάς» με τον Νίκο Μάνεση, «Δελτίο Θυέλλης» με την Κάτια Μακρή και «Μία και καλή» με Γιώργο Σμυρνή & Λώρα Ιωάννου.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το Μεσημεριανό «Magazino» με την Ντίνα Μόσχου, το «Τρίποντο στην οικονομία» με τον Χάρη Ντιγριντάκη, το «Alpha Speed» με τον Τάκη Πουρναράκη και το «Τσάτρα Πάτρας» με τον Θανάση Πάτρα. Στη βραδινή ζώνη θα μεταδίδεται το «Σας Ακούμε» με την Αθηναΐδα Νέγκα, ακολουθούμενο από τις μουσικές επιλογές του Στέλιου Χατζημιχαήλ στο «Μαζί». Στη διεύθυνση του ραδιοφώνου βρίσκεται ο Γιώργος Σμυρνής και Διευθύντρια Ειδήσεων είναι η Λώρα Ιωάννου.