Τη συνεργασία της με την αλυσίδα super markets Μασούτης παρουσίασε η Nrg, στο πλαίσιο της οποίας οι δύο εταίροι δημιουργούν 150 θέσεις φόρτισης σε 70 συνολικά καταστήματα. Μάλιστα, μελλοντικά, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να αναπτύξουν επιπλέον θέσεις φόρτισης και τοποθέτησης ταχυφορτιστών σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου. Οι νέες θέσεις θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων.

«Συνεχίζουμε την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας πλάνου στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, με μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, αφού η εταιρεία μας θα είναι πλέον συνοδοιπόρος στο ταξίδι της πράσινης μετάβασης με ένα από τα πιο αγαπητά brands της χώρας», δήλωσε ο Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της Nrg.

«Η νέα εποχή είναι πλέον εδώ, μία εποχή που έχει στο επίκεντρο το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη, μία εποχή που ο καταναλωτής μπορεί να βρει λύσεις και δυνατότητες στη Διαμαντής Μασούτης ΑΕ που βοηθούν την καθημερινότητα του και ανταποκρίνονται στην περιβαλλοντική του ευαισθησία», πρόσθεσε ο Θόδωρος Γεροστεργιούδης, Γενικός Διευθυντής της Δ. Μασούτης ΑΕ.