Με δωρεά πλαστικών χρωμάτων.

Η Kraft Paints, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, προχώρησε στη δωρεά ποσότητας πλαστικού χρώματος Asepsis που κάλυψε επιφάνεια 7.000 τμ στους χώρους του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ανθεκτικό στα συχνά πλυσίματα με απορρυπαντικά και καθαριστικά απολύμανσης, που το καθιστούν ιδανικό για άσηπτους χώρους όπως τα χειρουργεία και χάρη στα ειδικά μυκητοκτόνα πρόσθετα που περιέχει, εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας και μικροβιολογικών ρύπων στον υμένα του σε χώρους με υψηλή υγρασία.

Παράλληλα, η εταιρεία προχώρησε στην παροχή πλαστικού χρώματος Master στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν, στο πλαίσιο αναβάθμισης του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος της Β’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής. «Οι ενέργειες αυτές αποτελούν ένα μόνο κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς της Kraft Paints, η οποία πιστή στη φιλοσοφία και στις αξίες της, στηρίζει με τον δικό της τρόπο την κοινωνία κάνοντας το αύριο λίγο πιο φωτεινό για όλους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.