Ανασχεδίασε και ανακατασκεύασε το portal της Fitness Motivation Hellas

Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου ανασχεδίασε και ανακατασκεύασε το www.fmh.gr, portal της Fitness Motivation Hellas για το fitness και την υγιεινή διατροφή.

ΗΤο site διακρίνεται για το πλούσιο υλικό που παρέχει και αφορά στο fitness, την διατροφή, το medical fitness και άλλα. Στην αρχική σελίδα διατίθενται συγκεντρωμένα σε κατηγορίες θέματα που αφορούν στο fitness, την διατροφή, την υγεία, αλλά και συνεντεύξεις, έρευνες και προτάσεις. Τα παραπάνω τα συναντάμε αναλυτικά και στη συνέχεια με μορφή slider, που παρέχει μεγαλύτερη ευκολία περιήγησης στον επισκέπτη.

Το site φιλοξενεί και social media buttons που προτρέπουν τον χρήστη να ακολουθήσει την fmh.gr στα social media, αλλά και ένα insta widget που εμφανίζει τα τελευταία νέα από το feed του Instagram. Από τα δυνατά σημεία του site, όπως επισημαίνει η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, είναι το event calendar για τα επερχόμενα events που έχουν σχέση με το fitness.

Ο χρήστης μπορεί να δει συγκεντρωτικά τις εκδηλώσεις που τον ενδιαφέρουν και να κάνει αναζήτηση ανά κατηγορία, περιοχή και ημερομηνία. Επιπλέον, στο footer ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να κάνει εγγραφή στο newsletter, ώστε να λαμβάνει την επιπλέον παρακίνηση για άσκηση και υγιεινό τρόπο ζωής απευθείας στο e-mail του.