Ανέλαβε το πρόγραμμα επικοινωνίας του νέου εστιατορίου Local Green

Η Action Global Communications ανέλαβε το πρόγραμμα επικοινωνίας και δημοσιότητας του νέου εστιατορίου Local Green, το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στο κέντρο της Αθήνας.

Στόχος του προγράμματος είναι η επίτευξη ευρείας δημοσιότητας και η ενημέρωση του κοινού για τη λειτουργία ενός εστιατορίου που προσφέρει εναλλακτικές και υγιεινές επιλογές φαγητού, καθώς επίσης και η ανάδειξη της πράσινης φιλοσοφίας και των αξιών που πρεσβεύει. Το Local Green, με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον επιδιώκει τόσο την αναβάθμιση των διατροφικών συνηθειών των Αθηναίων χάρη στα φρέσκα οργανικά του υλικά, όσο και την ευαισθητοποίηση των πελατών μέσα από τη χρήση αναλώσιμων προϊόντων και βιώσιμων πρακτικών.

Η Αγγελική Κιοφίρη, Acting Country Manager της Action Global Communications στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα συνεργασία. Μέσα από το στοχευμένο πρόγραμμα επικοινωνίας και δημοσιότητας θα δώσουμε τη δυνατότητα στο Local Green να εδραιωθεί στην αγορά, και σε δεύτερη φάση να ενισχύσει την εικόνα και τη θέση του ως η εναλλακτική επιλογή εστίασης με healthy και “πράσινη” προσέγγιση στο κέντρο της πόλης».