Το concept «ζήσε περισσότερο καλοκαίρι» υπογράφει την επικοινωνία, διευρύνοντας την ιδέα «μαζί ξεκινάμε τον κόσμο», που έχει χαρακτηρίσει τη μάρκα τα τελευταία χρόνια. Το καλοκαίρι όλοι θέλουν να διασκεδάσουν περισσότερο και να μεγαλώσουν τα βράδια τους, απολαμβάνοντας καλοκαιρινές στιγμές, όπως πάρτυ, βραδινά μπάνια, βόλτες μέχρι το ξημέρωμα. Ο Nescafé Frappé είναι εκεί και τους συνοδεύει για να ξεκινήσουν μαζί την επόμενη μέρα.

Για την κοπέλα που βρίσκεται με ζωντάνια την επόμενη μέρα στο γραφείο της «κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι το βραδινό μπάνιο τράβηξε μέχρι τις 7», ή για τον νεαρό που διαβάζει, «κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι τελείωσε και τα 12 επεισόδια της σειράς σε ένα βράδυ», απολαμβάνοντας μια καλοκαιρινή βραδιά στην ταράτσα με φίλους.

«Κανείς, εκτός από μένα», λέει ο Nescafé Frappé. «Ζήσε περισσότερο καλοκαίρι. Την επόμενη μέρα, την ξεκινάμε μαζί». Την ταινία συνοδεύει μουσικά το θέμα από το γνωστό τραγούδι «απόψε λέω να μην κοιμηθούμε». Η καμπάνια προβάλλεται με τηλεοπτικό σε τηλεόραση και YouTube, ενώ θα ακολουθήσουν ολοκληρωμένες ενέργειες στα ψηφιακά Μέσα.