Συγκεντρώνει υπηρεσίες τεχνολογίας και δημιουργικού.

Μια «κολεκτίβα» σχεδιασμένη για να μεγιστοποιήσει το αποτύπωμα των μελών της σχημάτισαν 5 agencies της MDC Partners. Οι 72andSunny, Instrument, CPB, Redscout και Hecho Studios ένωσαν τις δυνάμεις τους φέρνοντας κοντά δημιουργικότητα, data, στρατηγική, design, user experience, storytelling και media.

Το νέο σχήμα θα διοικείται από ένα επιχειρησιακό συμβούλιο που θα απαρτίζεται από ηγετικά πρόσωπα από όλες τις εταιρείες. «Ανήκουμε στην ίδια οικογένεια αλλά καθόμαστε σε ξεχωριστά τραπέζια. Τώρα μπορούμε να δουλέψουμε μαζί ώστε να λύσουμε προβλήματα σε μεγαλύτερη κλίμακα, να μάθουμε ο ένας από τον άλλον και να έχουμε μεγαλύτερο αντίκτυπο για τους πελάτες μας και τον κόσμο», σχολίασε ο John Boiler, Creative Co-Chairman της 72andSunny.

Όλες οι συμμετέχουσες εταιρείες θα συνεχίσουν να λειτουργούν υπό το δικό τους brand και θα συνεργάζονται παράλληλα για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων. Σε αντίθεση με τον τρόπο λειτουργίας παραδοσιακών δικτύων, οι επικεφαλής του συνασπισμού θα αποφασίζουν αντικειμενικά ποιος συνδυασμός πόρων και υπηρεσιών είναι ο καλύτερος για κάθε πελάτη και κάθε project ad hoc, αντί να προσφέρουν μια προσέγγιση φασόν.

«Το σχήμα αυτό συνιστά την ισχυρή αποτύπωση της κυρίαρχης στρατηγικής συνεργασίας της MDC, μέσα από το πρίσμα κάποιων από τους πιο επιφανείς ηγέτες της βιομηχανίας μας», ανέφερε ο Chairman και CEO της MDC Partners, Mark Penn.
(Πηγή: PRNewswire)