Η Action Global Communications, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής της στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει την προαγωγή της Αγγελικής Κιοφίρη στο ρόλο της Acting Country Manager.

Με το νέο της ρόλο, η Αγγελική Κιοφίρη έχει αναλάβει από τις αρχές του έτους τη συνολική ομαλή λειτουργία του γραφείου και την καθοδήγηση της ομάδας, με στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την πορεία και να εκπληρώσει τους νέους και φιλόδοξους στόχους της εταιρείας για την αγορά της Ελλάδας, αλλά και να συνεχίσει να διασφαλίζει ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες σχέσεις μεταξύ των πελατών της και των κοινών που τους ενδιαφέρουν.

Η Αγγελική Κιοφίρη εντάχθηκε στο δυναμικό της Action Global Communications στην Ελλάδα το 2005. Σε μία αδιάλειπτη πορεία 14 χρόνων στην εταιρεία έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους πελάτες της αγοράς και έχει χειριστεί σημαντικά επικοινωνιακά προγράμματα. Έως σήμερα κατείχε ρόλο PR Account Director και ήταν υπεύθυνη για λογαριασμούς όπως British Airways, Chiquita, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Lufthansa, Amadeus, Βιοχάλκο κ.ά. Παράλληλα έχει χειριστεί και πληθώρα ad hoc projects.