Νέο Γενικό Διευθυντή έχει από σήμερα η L’Oréal Hellas, καθώς, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τη θέση αναλαμβάνει ο Alex Davison, διαδεχόμενος τον Mehdi Khoubbane, που ήταν Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas από την 1η Νοεμβρίου, 2017.

Ο Alex Davison διαδέχεται τον Mehdi Khoubbane.

Νέο Γενικό Διευθυντή έχει από σήμερα η L’Oréal Hellas, καθώς, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τη θέση αναλαμβάνει ο Alex Davison, διαδεχόμενος τον Mehdi Khoubbane, που ήταν Γενικός Διευθυντής της L’Oréal Hellas από την 1η Νοεμβρίου, 2017. Ο Mehdi Khoubbane πρόκειται να αναλάβει μία νέα και σημαντική θέση ευθύνης στον Όμιλο, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο νέος Γενικός Διευθυντής, ο οποίος κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, προσχώρησε στον Όμιλο το 2016, ως Γενικός Διευθυντής του Κλάδου Δερμοκαλλυντικών για Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.

Στο παρελθόν, έχει ζήσει και εργαστεί σε πολλές διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Βασική αποστολή του Alex Davison στην Ελλάδα θα είναι να βοηθήσει τους εργαζόμενους της L’Oréal Hellas και τους συνεργάτες της να αντιμετωπίσουν την κρίση της πανδημίας COVID-19 και στη συνέχεια, να εξασφαλίσει τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της L’Oréal Hellas στην ελληνική αγορά. Ο M. Khoubbane και ο A. Davison επιβεβαίωσαν την ισχυρή δέσμευση της L’Oréal στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Όπως τόνισαν και οι δύο: «Η L’Oréal Hellas θα συνεχίσει δυναμικά να στηρίζει την Ελληνική κοινωνία και να συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία, προάγοντας την αειφορία, την κοινωνική ευθύνη και την ηθική».