Τον Ete Davies επέλεξε η Dentsu ως EMEA Chief Operating Officer of Creative. Ο Davis προέρχεται από τη θέση του Chief Executive της Engine Creative, από όπου αποχώρησε τον Ιανουάριο. Στον νέο του ρόλο, θα αναφέρεται στον Chief Executive of Creative EMEA & UK James Morris, με στόχο να καταστήσουν την Dentsu ένα δίκτυο με υψηλότερα επίπεδα διαφορετικότητας και integration.

Το creative ήταν το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πεδίο για την Dentsu EMEA το 2021 και με τη συμβολή του Davies αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του δικτύου, στόχος που βρίσκεται πίσω και από τη δημιουργία της συγκεκριμένης θέσης. Ο Morris είναι επικεφαλής του creative business της Dentsu για Μ. Βρετανία και στη συνέχεια EMEA για τα τελευταία 2 χρόνια, ως επικεφαλής 2.100 ατόμων σε 29 αγορές και agencies όπως οι DentsuMB και Isobar.

Ο Davies έχει εργαστεί στο παρελθόν ως Head of Delivery στην AKQA, με πελάτες εταιρείες όπως οι Nike, Booking.com και BBC και ως Managing Director στην AnalogFolk London όπου ηγήθηκε της επέκτασής της στην Ευρώπη. Όπως δήλωσε, ήταν οι αρχές της Dentsu που τον προσείλκυσαν στον ρόλο.

(Πηγή: Campaign)