Τον Chief Executive APAC της MediaCom Mark Heap επέλεξε η Mindshare για τη θέση του Chief Executive EMEA. Ο Heap επιστρέφει στο agency μετά από θητεία άνω των 8 ετών στη MediaCom, αλλά και στην PHD, όπου ήταν επικεφαλής για την περιοχή της Κίνας. Το δυναμικό της Mindshare στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής υπερβαίνει τα 3.500 άτομα, ενώ το χαρτοφυλάκιο πελατών της περιλαμβάνει εταιρείες όπως οι Unilever, Ford, Deutsche Telecom, Lufthansa, Campari και Marks & Spencer.

Ο Heap θα είναι υπεύθυνος για την επίτευξη ανάπτυξης για τους πελάτες της Mindshare σε 26 αγορές, διαδεχόμενος την Helen McRae, η οποία ανέλαβε καθήκοντα APAC CEO για το agency. Ο Heap επιστρέφει σε γνώριμα εδάφη, καθώς, νωρίτερα στην καριέρα του, είχε εργαστεί στη Mindshare ως National Strategy Director για την Κίνα και ως Group Strategy Director για την Αυστραλία. Η ανάθεση θα τεθεί σε ισχύ από τον Φεβρουάριο.

Ο Global CEO της Mindshare, Adam Gerhart, σχολίασε σχετικά: «Ο Heap έχει ένα απίστευτο ιστορικό συνεργασιών με μεγάλους πελάτες και ανάπτυξης βραβευμένης καινοτομίας στην Ασία και ανυπομονώ να φέρει την ίδια ενέργεια και στις αγορές Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής».

(Πηγή: Campaign)