Στις 10 Οκτωβρίου, στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Η 24Media, σε συνεργασία με την εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος, διοργανώνει το 2ο συνέδριο για το Digital Marketing της σειράς Game Changer, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

Στο φετινό συνέδριο θα φιλοξενηθούν προσωπικότητες και στελέχη του χώρου που θα θέσουν προς συζήτηση κύρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο, όπως οι ευκαιρίες που προσφέρει το ψηφιακό περιβάλλον, η δημιουργία αξιόπιστου και στοχευόμενου περιεχομένου, η δημιουργία επιτυχημένης στρατηγικής email marketing παγκόσμιας εμβέλειας, η σημασία της δημιουργικότητας για πρωτοπόρες εφαρμογές ψηφιακού marketing, ο τρόπος να εμπλέξεις και να διατηρήσεις «δύσκολο» κοινό-αγορά, η στρατηγική marketing 360, η σημασία των influencers για το marketing.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών συγκαταλέγονται και οι Panagiotis Giannopoulos, Global Head of Email Marketing, Amazon, Marshall Stark, Head of Display and Video Platforms, EMEA Go to Market, Google, Patrick M Falconer, Executive Director, The New York Times και Malika Sharma, Business Director, Digital Marketing Strategy & Client Servicing, Neo@Ogilvy. Χορηγός του συνεδρίου είναι η Valuecom και Υποστηρικτές οι Athens Tech College, BCA College και Regus.