Το Rol της εταιρείας Rolco, που μετρά ήδη 65+ χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, επενδύει σταθερά στην πράσινη ενέργεια και στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των προϊόντων του, μέσω του Rol Quickwash.

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για πλύσιμο στο πλυντήριο, το οποίο υπόσχεται «αξεπέραστα αποτελέσματα στο γρήγορο πρόγραμμα πλύσης», ιδανικό για όλους όσους έχουν ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα, αποζητούν την εξοικονόμηση προσωπικού χρόνου, ενώ ταυτόχρονα είναι περιβαλλοντικά υπεύθυνοι.

Το Rol Quickwash και Rol Quickwash Sweet Elation διαθέτουν έναν συνδυασμό προηγμένων ενζύμων – QuickZyme, σχεδιασμένα ώστε να ενεργούν μαζί με δραστικές απορρυπαντικές ουσίες από την αρχή του σύντομου κύκλου πλυσίματος και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Η σύστασή τους μάλιστα, επιτρέπει «να καθαρίζoυν σε βάθος και τους πιο δύσκολους λεκέδες στους 30 βαθμούς μέσα σε 30 μόλις λεπτά, χαρίζοντας στα ρούχα ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας που ταξιδεύει τις αισθήσεις, ακόμα και 2 εβδομάδες μετά το πλύσιμο», όπως αναφέρει η εταιρεία.