Από τον Νοέμβριο και κάθε μήνα
Ταξίδια γεύσης σε όλη την Ελλάδα, έρευνες και ρεπορτάζ για την ασφάλεια των τροφίμων, τα νέα προϊόντα, τις μαγειρικές και διατροφικές τάσεις και συνταγές γρήγορες, εύκολες, αλλά και μοναδικές, περιλαμβάνει η ύλη του νέου περιοδικού γεύσης και διατροφής που θα κυκλοφορεί από 19 Νοεμβρίου και κάθε μήνα με «Το Βήμα της Κυριακής».

Βραβευμένοι σεφ θα αποκαλύπτουν τα μυστικά επιτυχίας εμβληματικών εδεσμάτων, ενώ μία ομάδα από 25 εξειδικευμένους επαγγελματίες, δημοσιογράφους, σεφ, οινολόγους, διατροφολόγους και ζαχαροπλάστες, θα συνδιαμορφώνει την πιο μοντέρνα εκδοχή περιοδικού μαγειρικής. «Οι ρίζες μας είναι στην παράδοση της εξαιρετικής επαρχιακής ελληνικής κουζίνας, αλλά τα κλαδιά μας θα απλώνονται στο αύριο της μαγειρικής», σημειώνει ο Σωκράτης Τσιχλιάς, πρώην Διευθυντής των περιοδικών της «Καθημερινής» και δημιουργός του «Γαστρονόμου», ο οποίος είναι επικεφαλής της προσπάθειας μαζί με παλαιούς και νέους συνεργάτες.