Με τίτλο «Menu από τον Άκη Πετρετζίκη

Ο διάσημος σεφ μυεί το κοινό στο μαγικό κόσμο της γεύσης και δείχνει τρόπους πειραματισμού με απλά αλλά και πρωτότυπα υλικά, οδηγώντας τους αναγνώστες σε «νέα γευστικά μονοπάτια». Το περιοδικό κυκλοφορεί στις 23 Δεκεμβρίου, με πρωτότυπες συνταγές για το γιορτινό τραπέζι: Χριστουγεννιάτικα και μη γλυκά, ορεκτικά και finger foods, παιδικές συνταγές, χειροποίητες μαρμελάδες και έξυπνοι τρόποι για τη μετατροπή των περισσευμάτων σε νέες γεύσεις.