Την Παρασκευή 8 Απριλίου, η Κρητικός εγκαινίασε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματά της στον Ωρωπό, επί της 4ης Ε. Ο. Σκάλας Ωρωπού Χαλκουτσίου, Νέα Παλάτια. Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν χώρο 2.150 τ.μ., διαθέτει 5 ταμεία και 80 θέσεις στάθμευσης, χώρο φρουταγοράς με ποικιλία σε είδη μαναβικής, τμήματα κρεοπωλείου, τυριών και αλλαντικών, παντοπωλείου, κάβας, απορρυπαντικών, καλλυντικών και προϊόντων οικιακής χρήσης, καθώς και αυθεντικά τοπικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών από τη σειρά «Θησαυροί της Ελλάδας».

Επιπλέον, οι καταναλωτές βρίσκουν τη σειρά ιδιωτικής ετικέτας «Επιλογή μου». Στον ίδιο χώρο λειτουργεί επίσης κατάστημα Jumbo ως επίσημος συνεργάτης με ποικιλία σε εποχικά είδη, παιχνίδια, οργάνωση και διακόσμηση σπιτιού, είδη Pet και είδη κήπου.

Από την αρχή του έτους, η Κρητικός έχει εγκαινιάσει 8 ακόμη νέα καταστήματα, στο Παγκράτι, στη Νίκαια, στο Χαλάνδρι, στην Πετρούπολη, στη Ρόδο, στο Κριεκούκι, στην Ερμιόνη και στη Ζάκυνθο, επενδύοντας έτσι στην ανάπτυξη του δικτύου της και αριθμώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 400 καταστήματα.