Η αλυσίδα ένδυσης έφτασε τα 56 καταστήματα

Έτσι αύξησε σε 56 τα καταστήματα του δικτύου της στην Ελλάδα, 24 εκ των οποίων βρίσκονται στην Αθήνα. Εκτός του Κέντρου, στο αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται και άλλες εμπορικές περιοχές της Αθήνας, καθώς επίσης αστικές περιοχές άνω των 35.000 κατοίκων (Πύργος, Βέροια, Γιαννιτσά, Καρδίτσα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθος, Τρίπολη και Χίος).

Εκτός από την Calzedonia, η Calin αναπτύσσει στην Ελλάδα τα δίκτυα Intimissimi και Tezenis. Την ανάπτυξη του δικτύου Franchise των Calzedonia και Intimissimi έχει αναλάβει η ΙCAP Group. Εντός του 2010 αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δύο νέα καταστήματα Calzedonia και Intimissimi,στο νέο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης 376, στον Άγιο Δημήτριο.

Παράλληλα, υπεγράφη συμφωνία με την εταιρεία Ακροπόλ Εμπορικά Καταστήματα του Ομίλου Χαραγκιώνη, για τη δημιουργία νέου καταστήματος Tezenis επί της οδού Σταδίου 28. Τέλος, είναι σε εξέλιξη συζητήσεις για τη δημιουργία τριών νέων καταστημάτων (Calzedonia, Intimissimi και Tezenis), στο νέο εμπορικό κέντρο στον Κηφισό, το οποίο ανήκει στην όμιλο Βιοχάλκο.