Περιοδικό «Unique Destination» των Mitsis Hotels
Άλλο ένα bespoke εκδοτικό project στον χώρο του Luxury Travel υλοποίησε το Else Agency Sophisticated Media Lab, με το νέο τεύχος του περιοδικού «Unique Destination» του ομίλου Mitsis Hotels.

Το Unique Destination είναι το επίσημο περιοδικό του ξενοδοχειακού ομίλου, το οποίο κυκλοφορεί ετησίως σε αγγλικά και ελληνικά και διανέμεται δωρεάν στα 17 ξενοδοχεία του oμίλου σε Αθήνα, Καμένα Βούρλα, Κω, Ρόδο και Κρήτη. Αποτελεί ένα premium in-room magazine που διατίθεται μέσα στα δωμάτια όλων των ξενοδοχείων, καθώς και στους χώρους ψυχαγωγίας. Η CEO και founder του Else Agency Sophisticated Media Lab, Έλσα Σοϊμοίρη, δηλώνει: «Είμαστε χαρούμενοι που σχεδιάσαμε το περιοδικό του ομίλου Mitsis Hotels.

Στόχος μας είναι να δώσουμε στον επισκέπτη την ευκαιρία να περιηγηθεί μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, στις ομορφιές των προνομιούχων αυτών προορισμών της Ελλάδας και να αναδείξουμε την ομορφιά τους». Το περιεχόμενο του περιοδικού που επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας Βραδυνή, έχει την σχεδιαστική υπογραφή του δημιουργικού team του Else Agency Sophisticated Media Lab.