Με ιδιαιτέρως μεγάλη προσέλευση, και με όλα τα μέτρα ασφαλείας δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών, διεξήχθησαν η Γενική Συνέλευση Τακτικών Μελών και συγχρόνως οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ), στις 9 Ιουλίου 2020 στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου. Τα μέλη του ΙΠΕ έδειξαν για άλλη μία φορά με την παρουσία τους έμπρακτα τη στήριξή τους στο Ινστιτούτο.

Το νέο ΔΣ θα έχει τριετή θητεία και, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της καταμέτρησης των ψήφων, τα 10 τακτικά μέλη του αλφαβητικά είναι οι: Κώστας Βαλκάνας, Αλέξης Ζητρίδης, Βαγγέλης Καλαμπόκας, Ελένη Κοντού, Κρίστη Μουσιώνη, Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, Αντώνης Ποταμίτης, Κώστας Σωτηρούδης, Ειρήνη Τσεβδού, Πέτρος Χανής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Ποταμίτης, που διετέλεσε Πρόεδρος ΔΣ την προηγούμενη τριετία, έλαβε τις περισσότερες ψήφους. Τα 5 αναπληρωματικά μέλη, αλφαβητικά επίσης, είναι οι: Παναγιώτης Αδαμαντιάδης, Γιώργος Ευσταθόπουλος, Γιώργος Καλύβας, Περικλής Κανέλλος, Ηλίας Πολυχρονόπουλος.

«Το νέο ΔΣ, με όραμα και όρεξη για να επιτύχει τους επόμενους στόχους, θα προχωρήσει στην υλοποίηση της στρατηγικής του, που είναι η εξωστρέφεια, η εκπαίδευση και η εκπροσώπησή μας στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά», αναφέρει το Ινστιτούτο.