Πρόεδρος ο Αντώνης Γρηγορόπουλος του Ionion FM Ηλείας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίας της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών (ΠΕΙΡΑΣ), με την εκλογή νέου ΔΣ για την περίοδο 2019-2023.

Πρόεδρος εξελέγη ο Αντώνης Γρηγορόπουλος (Ionion Fm Ηλείας), Αντιπρόεδρος ο Νίκος Καρτελιάς (NRG Ευβοίας), Γενικός Γραμματέας ο Κωνσταντίνος Τσίγκας (Άλφα Ράδιο Καβάλας), Ειδικός Γραμματέας ο Παναγιώτης Φιλίππου (Ηχόραμα Καρδίτσας), Ταμίας ο Κυριάκος Δημητριάδης (F1 Κορίνθου) και Μέλη οι Γιώργος Αναστασίου (Loud Radio Τρικάλων), Άγγελος Nταβλούρος (Top Fm Αχαΐας), Γιώργος Ναστουλης (Brake Fm Κορινθίας), Εμμανουήλ Παπαμακάριος (Ράδιο 1 Ευβοίας).

Στο πλαίσιο των εργασιών και μετά από πρόσκληση του απερχόμενου ΔΣ παρευρέθηκαν οι Νίκος Σκάγιαννης από την ΕΥΕΔ και Μανώλης Καβαλιέρος από την Αυτοδιαχείριση, οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, εξήγησαν τον τρόπο λειτουργίας των δύο (πλέον) ΟΣΔ με το ίδιο αντικείμενο, τα οφέλη για τα Μέλη από την εφαρμογή των αποκλειστικών συμβάσεων με την ΠΕΙΡΑΣ και απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις.

Την επόμενη ημέρα οι Α. Γρηγορόπουλος, Νίκος Καρτελιάς και Κωνσταντίνος Τσίγκας είχαν συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Στέλιο Πέτσα, και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, Γιάννη Μαστρογεωργίου.