Στη δημιουργία ενός νέου hyper-unit με το όνομα «CEDEX» προχωρά η Admine, με την ένωση των τμημάτων CRM & Data, Digital Media & Web Experience, το οποίο και αποσκοπεί στην παροχή νέων, καινοτόμων και ολιστικών υπηρεσιών προς τους πελάτες στον τομέα του CX & CRM.

Επικεφαλής του νέου τμήματος είναι ο Νίκος Ζακάκης, PhD, συνιδρυτής της Isometrik με μακροχρόνια εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες και υπεύθυνος για σημαντικά project και ερευνητικές δράσεις που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ marketing, πωλήσεων, εμπειρίας πελάτη και τεχνολογίας.

«Οι αλλαγές σε σχέση με την αποδοχή των cookies, οι τεχνολογίες CRM & automation, και ο τρόπος με τον οποίο ο καταναλωτής αλληλεπιδρά με τα brands online στο σύγχρονο “Mediated World (MW)”, συνιστούν πως τα agencies πρέπει πλέον να αλλάξουν δομή, σκέψη και τεχνολογίες in-hand.

Η direct επικοινωνία με τον πελάτη- επισκέπτη-καταναλωτή, παίρνει πλέον νέες διαστάσεις, και ο Νίκος Ζακάκης είναι από τους λίγους που θα μπορούσαν να το φέρουν εις πέρας, γι’ αυτό και τον καλωσορίζουμε, εκ νέου, στην Admine», δήλωσε ο Τηλέμαχος Μαυράκης, CEO της Admine. Τo νέo τμήμα πλαισιώνουν και νέα στελέχη όπως η Ζωή Παπακωνσταντίνου ως Data & CRM Manager, ερχόμενη από την ΑΒ Βασιλόπουλος, και ο Θοδωρής Αποστολάτος ως Marketing Technology Expert, Key Accounts.