Η Carrefour συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξής της στην Ελλάδα, με την έναρξη της λειτουργίας του νέου καταστήματος Carrefour Express στην Αγορά Μοδιάνο, την Κεντρική Αγορά Τροφίμων της Θεσσαλονίκης. Οι πόρτες του άνοιξαν για το κοινό την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Οι επισκέπτες της Αγοράς Μοδιάνο θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τα δύο σημεία στα οποία εκτείνεται το κατάστημα, έχοντας πλέον μία ολοκληρωμένη πρόταση για την κάλυψη όλων των καθημερινών τους καταναλωτικών αναγκών.

«Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος στην Αγορά Μοδιάνο είναι στρατηγικής σημασίας για μας, καθώς η Αγορά Μοδιάνο αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της Ιστορίας της Θεσσαλονίκης», σημειώνει ο Βασίλης Στασινούλιας, CEO της Carrefour στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ευόσμου.

«Μέσα σε 1 χρόνο, έχουμε αναπτύξει συνολικά ένα δίκτυο 30 καταστημάτων, δύο διαφορετικών τύπων Carrefour express και Carrefour market. Επιπλέον, η σύνδεση των καταναλωτών με το brand Carrefour, αποτυπώνεται πλήρως στη δυναμική που έχουν ήδη αναπτύξει τα καταστήματά μας στις τοπικές αγορές. Το επιχειρηματικό μας πλάνο συνεχίζεται απαρέγκλιτα, θέλοντας να έχουμε ολοκληρώσει την πρώτη φάση ανάπτυξής μας μέχρι το τέλος του έτους», συμπληρώνει ο ίδιος.