Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, η Huawei ενισχύει τις υπηρεσίες της εξυπηρέτησης πελατών και στην ελληνική αγορά, με τις υπηρεσίες Door to Door και VIP. Η Door to Door είναι μια ενισχυμένη υπηρεσία για την έγκαιρη, ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα των συσκευών μέσω courier.

Οι Door to Door και VIP Service.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, η Huawei ενισχύει τις υπηρεσίες της εξυπηρέτησης πελατών και στην ελληνική αγορά, με τις υπηρεσίες Door to Door και VIP. Η Door to Door είναι μια ενισχυμένη υπηρεσία για την έγκαιρη, ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα των συσκευών μέσω courier. Η υπηρεσία αυτή ήταν διαθέσιμη μονάχα για τους κατόχους των premium Huawei συσκευών και τώρα αναβαθμίζεται και γίνεται διαθέσιμη για όλες τις συσκευές της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, εντελώς δωρεάν.

Αφορά στη πλειονότητα των μοντέλων που διανέμονται στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, η υπηρεσία VIP είναι σχεδιασμένη ειδικά για όλους όσους θα αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της σειράς P40 με προεγκατεστημένο το AppGallery της Huawei. Μια υπηρεσία ειδικά για όσους θέλουν άμεσα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες των νέων Huawei smartphones τους, μεταφέροντας εύκολα και γρήγορα τα περιεχόμενα που χρειάζονται από το παλιό τους smartphone στη νέα τους συσκευή.