Τρεις νέες συνεργασίες προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο της Ελληνικής Εταιρείας Διαδικτύου. Συγκεκριμένα, οι εταιρείες Υάδες, Happy PhotoBooth και το Δικηγορικό Γραφείο Πέννυ Μολφέτα και Συνεργάτες ανέθεσαν στην ΕΛΕΔ τον σχεδιασμό και την κατασκευή των νέων site τους. H εταιρεία Υάδες (www.hyad.gr) είναι ελληνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής, για τρίτους, σε μικρές και μεγάλες παρτίδες, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού.

Η Happy Photo Booth (www.happyphotobooth.gr) εξειδικεύεται σε υπηρεσίες ενοικίασης φωτοθαλάμων (photo booths) για ιδιώτες και επαγγελματίες. Είναι θυγατρική εταιρεία της Happiness, η οποία με παρουσία πάνω από 20 χρόνια στην ελληνική αγορά, εξειδικεύεται στο Event Marketing.

Οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί με στόχο η εμπειρία πλοήγησης του χρήστη να είναι απλή, γρήγορη και αξιόπιστη, με μοντέρνα αισθητική και μίνιμαλ διάθεση. Οι web developers και web designers της ΕΛΕΔ κατασκεύασαν ιστότοπους με UI/UX τελευταίας γενιάς, με responsive σχεδιασμό.