Το BestPrice.gr, η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα και το eBay, ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα marketplaces παγκοσμίως, ανακοινώνουν την προσθήκη επιπλέον παροχών και προνομιών για τα συνεργαζόμενα καταστήματα, δύο χρόνια μετά τη σύναψη της στρατηγικής συνεργασίας των δυο εταιρειών.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, το δίκτυο εμπόρων του BestPrice.gr θα έχει την ευκαιρία να λάβει ειδική υποστήριξη για να αναπτύξει την επιχείρησή του παγκοσμίως, προσεγγίζοντας ένα κοινό 133 εκατ. ενεργών αγοραστών, από 190 αγορές ανά τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνεργάτες του BestPrice.gr απολαμβάνουν περισσότερα οφέλη με την ένταξή τους στο eBay όπως δωρεάν συνδρομή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εξατομικευμένη συμβουλευτική από την εξειδικευμένη ομάδα του eBay και εκπαίδευση σε βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία με στόχο την αύξηση των πωλήσεων του καταστήματος.

Επιπλέον, μπορούν να επωφεληθούν της έκπτωσης έως και 80% σε διαφημιστικές θέσεις προώθησης προϊόντων. Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί πως πλέον έχει δημιουργηθεί μηχανισμός οργανικής διασύνδεσης των δυο λογαριασμών που διαθέτει ένα e-shop στο BestPrice.gr και στο eBay.