Ύψους 150 εκατ. ευρώ το 2018
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Thomas Cook, Peter Fankhauser, και η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, μίλησαν σε ειδική εκδήλωση στην Κρήτη, με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια της νέας αλυσίδας ξενοδοχείων της εταιρείας, με την επωνυμία Cook's Club.

Ο P. Fankhauser  τόνισε ότι η εταιρεία έχει επεκταθεί σε τέσσερις νέους προορισμούς στη χώρα, ενώ πρόσθεσε περισσότερα από 34 νέα αεροπορικά δρομολόγια μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, καθιστώντας την Thomas Cook, σήμερα, τον μεγαλύτερο οργανισμό διακοπών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Με τα εγκαίνια του πρώτου ξενοδοχείου Cook’s Club στην Ελλάδα, η Thomas Cook επιδιώκει να επεκταθεί, προσθέτοντας επιπλέον 10 έως και 15 ξενοδοχεία, μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο P. Fankhauser δήλωσε: «Η Ελλάδα έχει αναπτυχθεί γρήγορα στη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων, ώστε πλέον να είναι ο δεύτερος ισχυρότερος προορισμός για την Thomas Cook». Ο τουριστικός οργανισμός Thomas Cook Group πρόκειται να επενδύσει περίπου 150 εκατ. ευρώ στην ελληνική τουριστική βιομηχανία το 2018, σημειώνοντας αύξηση ύψους 22% από το 2016. Επιπλέον, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ενεργειών της Thomas Cook για τη βιωσιμότητα.