Με τη συνεργασία γνωστών bloggers
Η Sanitas θα πραγματοποιήσει 2 ξεχωριστές digital ενέργειες, στις οποίες γνωστοί bloggers θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές και θα βάλουν το κοινό σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Για την ενέργεια «Sanitas Challenge», η Sanitas συνεργάζεται με την Κατερίνα Μαντά (k-mag.gr) και τον Κωστή Αλβανό (theeaters.gr), οι οποίοι μέσα από 4 βίντεο που θα αναρτηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο microsite, αναλαμβάνουν να αντιμετωπίσουν 4 καθημερινά προβλήματα με τη βοήθεια των προϊόντων Sanitas. Στα βίντεο αυτά τα προϊόντα της Sanitas δίνουν απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα της καθημερινότητας, σχετικά με τη μαγειρική και την καθαριότητα του σπιτιού.

Η ενέργεια αυτή θα διαρκέσει μέχρι τον Ιανουάριο και με τη λήξη της, μετά από κλήρωση, θα αναδειχθούν νικητές που θα κερδίσουν προϊόντα Sanitas. Παράλληλα, η Sanitas συνεργάζεται τον Δεκέμβριο με τους food bloggers Γαβριήλ Νικολαΐδη (coolartisan.gr) και τους Κωστή, Δημήτρη και Άρη Αλβανό (theeaters.gr), οι οποίοι θα αναρτήσουν δημιουργικούς διαγωνισμούς στα Facebook Pages τους, με τους νικητές να κερδίζουν δώρα από τη Sanitas.