Η Optima bank καλωσορίζει την απλότητα στη σύγχρονη τραπεζική για την online εγγραφή πελάτη μέσω της νέας υπηρεσίας «Digital onboarding». Μέσα σε 10 λεπτά και με λίγα clicks, ένας ιδιώτης πελάτης μπορεί να ανοίξει την τραπεζική του σχέση με την Optima bank, αποκτώντας ατομικό καταθετικό λογαριασμό, χρεωστική κάρτα και κωδικούς για το Optima e-banking.

Όλα αυτά, αποκλειστικά online, οποιαδήποτε ώρα, μέσω του Optima mobile app, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα και υποβολή εγγράφων, αφού η ταυτοποίηση και ενημέρωση δικαιολογητικών γίνεται μέσω του gov.gr.

Η υπηρεσία «Digital onboarding», έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες τεχνολογικές καινοτομίες που απολαμβάνουν οι πελάτες της Optima bank, όπως έγκριση των online αγορών μέσω push notifications, χωρίς την ανάγκη κωδικών μίας χρήσης κ.ά.

Ο Αλέξανδρος Βλαγκούλης, Head of Products & Marketing δήλωσε σχετικά: «Σταθερός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη βέλτιστη τραπεζική εμπειρία μέσα από νέες τεχνολογίες, σύγχρονα και ευέλικτα προϊόντα. Με τη νέα υπηρεσία digital onboarding δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους πελάτες, να ανοίξουν την τραπεζική τους σχέση μαζί μας σε λιγότερο από 10΄ από το κινητό τους».