Σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα

Η Gillette παρουσιάζει τη νέα ξυριστική μηχανή SkinGuard, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες των ανδρών με ευαίσθητη επιδερμίδα. Συγκεκριμένα, η νέα ξυριστική μηχανή SkinGuard Sensitive είναι κλινικά ελεγμένη για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς, χάρη στην καινοτομία SkinGuard ανάμεσα στις λεπίδες, αποτρέπει τους ερεθισμούς κατά το ξύρισμα.

Ο σχεδιασμός της προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα με τρεις τρόπους: ελαχιστοποιεί την πίεση της κάθε λεπίδας πάνω στην επιδερμίδα, εξομαλύνει την επιδερμίδα παρέχοντας προστασία από την τριβή και ανασηκώνει ελαφρά τις λεπίδες, μειώνοντας την επαφή τους με την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Διαθέτει επίσης λιπαντικές ταινίες πριν και μετά τις λεπίδες, για επιπλέον προστασία ενάντια στους ερεθισμούς, απαλά ελαστομερή προστατευτικά, καθώς και λεπίδα ακριβείας (trimmer) στο πίσω μέρος της κεφαλής. Η νέα σειρά Gillette διατίθεται στην ελληνική αγορά από την P&G και περιλαμβάνει την ξυριστική μηχανή Gillette SkinGuard Sensitive, τις αντίστοιχες ανταλλακτικές κεφαλές, αφρό και gel ξυρίσματος, με 0% χρωστικές και οινόπνευμα.