Η επανεκκίνηση της οικονομίας βρίσκει την Qivos να μετρά 12 νέα και υπό υλοποίηση Customer Loyalty Management έργα, ενισχύοντας τόσο την εγχώρια, όσο και τη διεθνή της παρουσία.

Ανέλαβε 12 νέα loyalty έργα και απέσπασε 6 Loyalty Awards 2020.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας βρίσκει την Qivos να μετρά 12 νέα και υπό υλοποίηση Customer Loyalty Management έργα, ενισχύοντας τόσο την εγχώρια, όσο και τη διεθνή της παρουσία. Το χαρτοφυλάκιο των πελατών της Qivos διευρύνθηκε με νέα έργα σε 5 χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κύπρος, Αλβανία και Ελλάδα. Μεταξύ των εταιρειών που προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο συνεργατών της είναι η Philip Morris International, η Τράπεζα Πειραιώς, ο όμιλος Quest, η Beside Group, η OVO Energy και η Omorovicza, η Balfin Group και η Voici La Mode Group.

Επιπλέον, ως επιστέγασμα της θετικής της πορείας, η εταιρεία κέρδισε 6 βραβεία στα Loyalty Awards 2020, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοσή της στον διαγωνισμό, στον οποίο διακρίθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά. Μεταξύ άλλων, απέσπασε 2 Χρυσά βραβεία, στις κατηγορίες Best Partnership Initiative (Balfin, Happy Loyalty Program) και Best Use of Marketing & Communication – Best Short-Term Initiative (Galerie de Beauté, Club de Beauté). «Πιστεύουμε ότι τόσο η τεχνολογία μας, όσο και η τεχνογνωσία μας, αποτελούν εξαγώγιμο προϊόν.

Σε αυτή τη βάση, επιλέξαμε φέτος να αναδείξουμε στον διαγωνισμό Loyalty Awards υποψηφιότητες έργων μας και από τη διεθνή αγορά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κερδίσαμε 6 βραβεία, για έργα σε 4 χώρες», σημειώνει ο ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της Qivos, Βαγγέλης Καραλής.