Την επιστροφή της στις τηλεοπτικές καμπάνιες πραγματοποίησε η Σιδενόρ με επικοινωνία που «υπογράφει» η Magnet Athens. Η ταινία της καμπάνιας ξεκινά με ένα νέο ζευγάρι και έναν μεσίτη, που επισκέπτονται μια νέα κατοικία υπό κατασκευή.

Η πρωταγωνίστρια ανατρέπει τα στερεότυπα και το ενδιαφέρον της δεν περιορίζεται στη διαρρύθμιση και τους χώρους. Εστιάζει στην ποιότητα των δομικών υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της. Αποφασισμένη να ανακαλύψει την πραγματική ποιότητα, κατευθύνεται από τους ήχους εργασιών στο δώμα της οικοδομής. Εκεί, διαπιστώνει ότι ο οπλισμός σκυροδέματος είναι χάλυβας SD Σιδενόρ και έτσι επαληθεύει την ποιοτική κατασκευή. Tότε νιώθει ικανοποίηση και περνά στο επόμενο βήμα, την υπογραφή συμβολαίου.

«Η ταινία με ένα φρέσκο και αναπάντεχο τρόπο αναδεικνύει ότι η Σιδενόρ στηρίζει με ποιότητα και αξιοπιστία μικρά και μεγάλα έργα και αποτελεί την καλύτερη επένδυση για το μέλλον», όπως επισημαίνει στέλεχος της εταιρείας στο DF. Σε πρώτη φάση, η καμπίνια θα «τρέξει» σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Την παραγωγή ανέλαβε η Central Athens Film Productions με σκηνοθέτη τον Γιώργο Κανελλόπουλο.