Για τα συμβόλαια Wind to All

Η ταινία προβάλλει την κύρια προϊοντική πρόταση της εταιρείας για επικοινωνία προς όλους και στα συμβόλαια Wind to All καθώς διαθέτουν δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα. Με βασικό μήνυμα «Και τα συμβόλαια Wind to All όταν λένε όλοι, εννοούν όλοι» η νέα ταινία ξεκινά στους διαδρόμους ενός νοσοκομείου, με ένταση, καταιγιστική δράση και σασπένς, και καταλήγει στο χειρουργείο των επειγόντων περιστατικών.

Η περιπέτεια όμως πολύ γρήγορα εξελίσσεται σε κωμωδία μιας και ο κεντρικός ήρωας, ο ιδιαίτερα επιμελής και έμπειρος χειρούργος της συγκεκριμένης εφημερίας, δεν μπορεί να χειρουργήσει. Τα προβλήματά του ξεκινούν με την απόπειρα διαφυγής του ασθενή του, συνεχίζονται με την απουσία των γιατρών της ομάδας του και κορυφώνονται με την απομάκρυνση της ελκυστικής αλλά χρήσιμης για την επέμβαση νοσοκόμας του. Ποια είναι η αιτία για την έξοδο όλων των συντελεστών της επέμβασης από τον χώρο του χειρουργείου;

Όλα οφείλονται στη γνωστή παρεξήγηση που φέρει η χρήση της λέξης «όλοι» σε καταστάσεις που στην πραγματικότητα η έννοια της δεν υποστηρίζεται. Την ταινία υπογράφει η The Newtons Laboratory, σε παραγωγή της Filmiki και σκηνοθεσία του Ντένη Ηλιάδη.