Η Socialab αναλαμβάνει τη χάραξη και υλοποίηση της στρατηγικής επικοινωνίας της Autohellas Hertz στα social media, με τη δημιουργία digital καμπανιών που στόχο έχουν να αναδεικνύουν τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει το brand, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε πελάτη. Τόσο η Ειρήνη Λεκκού, Marketing & E-commerce Director της Autohellas Hertz, όσο και ο Τάσος Βελιάδης, Chief Strategist της Socialab, δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη νέα συνεργασία και τις προοπτικές της.

Όπως δήλωσε η Ειρήνη Λέκκου, «στην Autohellas Hertz είμαστε πολύ χαρούμενοι με τις νέες προοπτικές που δημιουργούνται από τη συνεργασία με τη Socialab, ως στρατηγικός συνεργάτης στα social media, που αποτελούν κεντρικό πυλώνα του επικοινωνιακού μας πλάνου».

Ενώ ταυτόχρονα ο Τ. Βελιάδης από τη δική του πλευρά δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστούμε με την AutoHellas Hertz και να χτίσουμε μαζί την επικοινωνία τους στα social media, σε έναν κλάδο που εξελίσσεται συνεχώς καθώς το digital παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του καταναλωτή».