Μετά την επιτυχή έκβαση του καλοκαιρινού spec και την επιλογή της Nextcom από την JTI ως στρατηγικού συνεργάτη, η λειτουργία τεσσάρων νέων pop up καταστημάτων στα εμπορικά κέντρα Designers Outlet, Golden Hall και The Mall Athens, έρχεται να επικυρώσει την ένταξη του πολυεθνικού λογαριασμού στο portfolio της εταιρείας.

Τα pop up stores εντάσσονται στο πλαίσιο λανσαρίσματος του νέου προϊόντος θερμαινόμενου καπνού Ploom. Η Nextcom έχει αναλάβει την αποκλειστική λειτουργία των pop up καταστημάτων που εκτείνεται από την ολοκληρωμένη εμπορική διαχείριση τους, μέχρι την επάνδρωσή τους με εξειδικευμένο προσωπικό των ειδικοτήτων brand specialists, store supervisors, store specialists και area manager με πλήρη υλικοτεχνική υποστήριξη.

Οι καταναλωτές στην επαφή τους με το προσωπικό των καταστημάτων, έχουν την ευκαιρία σε χώρους υψηλής αισθητικής, να δουν και να γνωρίσουν από κοντά όλη την γκάμα σε συσκευές Ploom, Camel sticks και αξεσουάρ, ενώ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν trials και να αγοράσουν τα είδη της προτίμησης τους.

Η 23η Οκτωβρίου ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων στο πλαίσιο του χρονοδιαγράμματος επίσημης παρουσίασης του νέου προϊόντος στην ελληνική αγορά, ενώ έθεσε τις βάσεις για την ανάπτυξη του λογαριασμού για μελλοντικά projects σε πανελλαδική βάση.