Η Hyundai Motor Company και η Sony Pictures ενώνουν τις δυνάμεις τους και πάλι αυτό το καλοκαίρι στην ταινία «Spider-Man: Across the Spider-Verse».

Η ταινία κινουμένων σχεδίων παρουσιάζει μια ιπτάμενη έκδοση του ηλεκτροκίνητου concept «Prophecy» και το όραμα της εταιρείας για τη μελλοντική κινητικότητα. Παράλληλα, η συνεργασία επεκτείνεται σε μια παγκόσμια καμπάνια marketing που θα διαρκέσει από τον Μάϊο έως τον Ιούλιο, η οποία περιλαμβάνει τηλεοπτική διαφήμιση κινουμένων σχεδίων, παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες προσεγγίσεις.

Σημειώνεται πως η ταινία «Spider-Man: Across the Spider-Verse» είναι η συνέχεια της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Spider-Man: Into the Spider-Verse» (2018). «Χρησιμοποιώντας μουσική από το soundtrack της ταινίας, η Hyundai δημιούργησε μια πρωτοποριακή καμπάνια marketing που ευθυγραμμίζει τέλεια τα καινοτόμα προϊόντα της με έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες υπερηρώων» δήλωσε ο Jeffrey Godsick, EVP, Global Partnerships & Brand Management και Head of Location Based Entertainment της Sony Pictures Entertainment.