Η Globe One Digital ξεκινά νέα συνεργασία με την Carpo, που αφορά στην αναβάθμιση της ψηφιακής της παρουσίας, σε επίπεδο B2B, εστιάζοντας σε τομείς όπως ξενοδοχεία και καφετέριες. Ο στόχος είναι διττός: να αναδειχθούν οι προσφορές για τα προϊόντα της Carpo και να τονιστούν τα εταιρικά της δώρα.

Το τελευταίο θα επιτευχθεί μέσω της δημιουργίας μιας διαφορετικής landing page με tailor-made ψηφιακές λύσεις, αποκλειστικά αφιερωμένη στα εταιρικά δώρα. Σημειώνεται πως η Globe One Digital θα διοχετεύσει τις προωθητικές ενέργειές της μέσω ενός στρατηγικού συνδυασμού διαφημίσεων Google Ads και LinkedIn, ειδικά προσαρμοσμένου για επαγγελματίες B2B.

Ο Νίκος Καπετανάκης, Deputy CEO της Globe One Digital, δήλωσε στο DailyFax: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νέα μας συνεργασία σε επίπεδο B2B με το αναγνωρισμένο brand της Carpo, στον τομέα του F&B. Έχοντας 25 χρόνια εμπειρία και εξειδίκευση σε σημαντικά brands-πρωταγωνιστές του κλάδου όπως τα Coffee Berry, Costa Coffee, Coffee Island, Coca Cola HBC, Nitsiakos και Κρι Κρι, είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε ένα νέο και καινοτόμο κεφάλαιο στον κλάδο των τροφίμων & ποτών που πρωταγωνιστεί στην ελληνική οικονομία, ενισχύοντας έτσι την εξωστρέφεια και τη δυναμική ανταγωνιστικότητά του».