Με την Greece Sotheby’s International Realty, για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και content
Η Travelworks Public Relations επιλέχθηκε ως βασικός συνεργάτης της Greece Sotheby’s International Realty για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ανάπτυξης περιεχομένου.

Με μια ισχυρή ομάδα content editors, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και δύο native British speakers κειμενογράφους, η Travelworks θα υποστηρίξει την εταιρεία, μεταξύ άλλων, με τη δημιουργία online περιεχομένου, συνεντεύξεων, blog posts και social media content. Η Greece Sotheby’s International Realty αποτελεί γραφείο luxury real estate με εξειδίκευση στην προώθηση και πώληση πολυτελών κατοικιών στα ελληνικά νησιά, καθώς και σε επιλεγμένες τοποθεσίες της ηπειρωτικής χώρας.

Εκ μέρους της Travelworks, ο Κώστας Παναγάκης ανέφερε: «Είναι τιμή μας να έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός τόσο σημαντικού brand όπως η Greece Sotheby’s International Realty, και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί τους επόμενους μήνες. H συνεργασία μας έρχεται να προστεθεί σε ένα μοναδικό portfolio από high-end πελάτες στον τομέα των luxury services».