Η Mediacube επιλέχθηκε από τη Μαχαίρας – Οικονομοτεχνική ΕΠΕ με σκοπό την αύξηση του Brand Awareness της εταιρείας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η Mediacube αναλαμβάνει να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο digital προώθησης μέσω Branding & Performance καμπανιών σε Google, Facebook, Instagram & YouTube, με σκοπό αύξηση του Brand Awareness της εταιρείας στην Ελλάδα, την απόκτηση νέων leads και ως αποτέλεσμα, την αύξηση της ζήτησης και των πωλήσεων των υπηρεσιών της Μαχαίρας – Οικονομοτεχνική ΕΠΕ.

Η Μαχαίρας – Οικονομοτεχνική ΕΠΕ, με εμπειρία 30 και πλέον ετών στην παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και νομικών υπηρεσιών, διαχειρίζεται κάθε μορφή εταιρείας, ανεξαρτήτως μεγέθους, με στόχο την παροχή βιώσιμων χρηματοοικονομικών λύσεων για τις ανάγκες του πελατολογίου της.

Ανταποκρίνεται ετησίως σε 200 πελάτες συνολικού τζίρου άνω των 300 εκατ. ευρώ, με συνολικό αριθμό εργαζομένων που ξεπερνά τους 2.000. Οι υπηρεσίες της ανταποκρίνονται σε φορολογικά, λογιστικά, νομικά και συμβουλευτικά θέματα, περιπτώσεις μισθοδοσίας προσωπικού και επενδυτικά προγράμματα.