Η Scope Communications, το in-house agency της Netcompany-Intrasoft, υπέγραψε νέα τετραετή σύμβαση με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής της ΕΕ (Frontex), για υπηρεσίες γραφιστικής και επικοινωνίας.

Η Frontex μέσα από το υλικό επικοινωνίας που παράγει, απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, από απλούς πολίτες έως εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες, ακαδημαϊκούς, κέντρα κατάρτισης, πολιτικούς, εταιρείες, θεσμικά όργανα της ΕΕ, υπηρεσίες και σώματα ασφαλείας.

Η Scope, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο ευρωπαϊκό επικοινωνιακό τοπίο, θα προσφέρει στη Frontex υπηρεσίες γραφιστικής, illustration, καθώς και οπτικοακουστικές υπηρεσίες και πολυμέσων.

Ο Γιάννος Κοντραφούρης, Διευθυντής της Scope Communications της Netcompany-Intrasoft σχολίασε: «Στη Scope, είμαστε υπερήφανοι που ανταποκρινόμαστε και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε όλα τα έργα επικοινωνίας που αναλαμβάνουμε – από τα πιο απλά έως το πιο σύνθετα. Καλωσορίζοντας με περηφάνεια τον Frontex, γιορτάζουμε μια νέα εποχή ανάπτυξης για τη δημιουργική μας ομάδα».