Την περαιτέρω ενίσχυση του με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς επικοινωνίας ανακοίνωσε χθες η Max Media Greece. Συγκεκριμένα, καθήκοντα Associate Director ανέλαβε ο Τάσος Πλεμμένος, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο των Media και της Διαφήμισης.

Κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα επαγγελματικής του πορείας έχει μεταξύ άλλων διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Πωλήσεων στο τηλεοπτικό σταθμό Mega, ενώ έχει υπηρετήσει από θέσεις ευθύνης και τον χώρο των agencies (Dentsu / McCann Ericson / Adel). Παράλληλα, καθήκοντα Media Account Director ανέλαβε η Μαρία Καλογήρου, με εκτενή διεθνή θητεία έχοντας μεταξύ άλλων εργαστεί στο Dubai ως Media Manager για το Emirates Group και στην Fusion5, εκ των σημαντικότερων media planning & buying agencies στην ίδια περιοχή.

H Max Media Greece είναι μια εταιρεία με ταχεία ανάπτυξη στον χώρο των media agencies που παρέχει campaign performance media planning υπηρεσίες μέσα από εξειδικευμένα εργαλεία για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της διαφημιστικής επένδυσης.