Το Noxzema, brand στην κατηγορία της προσωπικής περιποίησης του oμίλου Σαράντη, λανσάρει την καινούργια σειρά Noxzema Minerals, η οποία εκτείνεται σε αποσμητικά με ειδικό σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο και ασβέστιο καθώς και αφρόλουτρα με συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο και χαλκό.

Τα Noxzema Minerals παρουσιάζονται στους καταναλωτές μέσα από μια τηλεοπτική και digital επικοινωνία. Η σειρά αποσμητικών αποτελείται από το γυναικείο Noxzema Minerals Soft Care και το ανδρικό Noxzema Minerals Dry Force, σε μορφή roll-on και σπρέι, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με μαγνήσιο, ψευδάργυρο και ασβέστιο, ιχνοστοιχεία φυσικής προέλευσης, βασισμένα στη φόρμουλα του invisible με την τεχνολογία Anti Marks.

Η σειρά Noxzema Minerals περιλαμβάνει, επίσης, δύο νέα αφρόλουτρα, τα Noxzema Sea Detox Minerals Complex και Hyalucare Minerals Complex, με σύνθεση Dermacare Vitamin Complex, ένα ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών. Όλα τα αφρόλουτρα της σειράς είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια, ενώ αποτελούνται από 95% βιοδιασπώμενα συστατικά.