Η εταιρεία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας Ginger Communications ξεκινά συνεργασία με το action sports brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ Vans, brand της εταιρείας VF. Η νέα συνεργασία σηματοδοτεί ακόμη μία προσθήκη στο portfolio της Ginger Communications, επεκτείνοντας τη δυναμική της παρουσία στον χώρο των δημοσίων σχέσεων.

Μέρος των βασικών δράσεων της Ginger θα αποτελέσει η στρατηγική προβολή και ενίσχυση του brand μέσω media, seasonal events, KOLs, local communities και influencers, καθώς και η ανάπτυξη του δικτύου των ambassadors με στόχο τη δημιουργία ενός loyal Vans Family.

Η Vans προωθεί τη δημιουργική αναζήτηση μέσω της νεανικής και αυθεντικής street κουλτούρας, των action sports, της τέχνης και της μουσικής, προσφέροντας προοδευτικές πλατφόρμες σε φυσικό και διαδικτυακό χώρο, όπως τις: Vans Musicians Wanted, Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, αλλά και το House of Vans, τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης και hub για τη διεθνή μουσική.